Delta i spørreundersøkelse! – Bildekonkurranse hver måned eller med tema?? hva ønsker du?

okt 6, 2014 by

120610_LOGO_original_korrigert blafarge copy

 

Til alle birmavenner!

Vi har i det siste fått inn for få bilder for å gjennomføre månedens bildekonkurranse. Dette har skjedd flere ganger og noen ganger er konkurransen også blitt forsinket. I det siste har det manglet bilder trass gjentatte purringer og konkurransen har blitt avlyst. Vi i styret ønsker derfor nå å gjennomføre en liten spørreundersøkelse om hva du som medlem ønsker. Vi har derfor tatt frem to alternativer som du kan stemme på. Vi ønsker også å få inn andre forslag som kan være aktuelle.

Det tar mindre enn ett minutt å svare på spørsmålene som du finner her

Vi håper at med denne spørreundersøkelsen finne frem til en løsning som kan passe for alle våre medlemmer. Du kan kun avgi et svar fra en IP-adresse.

Vennlig hilsen

Styret i NBV

 

 

Related Posts

Tags

Share This