займ на карту займ на карту срочно без отказа

30.06.2017 Katt beholdes av eier.

jun 30, 2017 by

30.06.2017 Katt beholdes av eier.

(N) Totenkatten`s Izapearl Cherokee er en 9 årig kastret blåmasket Hellig Birma. Han vurderes omplassert til riktig og varig hjem. Han har vært utstillingskatt og brukt i avl, men de siste 5 årene har han kun vært kosekatt og det skal han fortsette med. En nydelig katt med masse personlighet.

Han er ikke glad i hunder eller andre voksne katter, heller ikke små barn.

Omplasseres til noen som har tid til han og bor på landet og som har kjennskap til rasen. Han skal ikke inn en luftegård da han de siste 5 årene har fått beveget seg fritt ute som en vanlig katt. Er heller ingen innekatt!!!!!!

 

 

 

 

Stamtavle og vaksinasjonskort medfølger.

VURDERES omplassert om det riktige hjem dukker opp!

Hilsen Lena Tollhaug

Tlf 93286022 / bimmer_girl@hotmail.com

Related Posts

Tags

Share This