28.10.2017 Fritz trenger et nytt hjem!

okt 28, 2017 by

28.10.2017 Fritz trenger et nytt hjem!

SC SE*Amloves Freedom er en god, frisk, snill og sosial brunmasket hellig birma på 3 år.
Vi søker et nytt og kjærlighetsfullt hjem der han kan få bli livet ut.
Han har kallenavnet Fritz og ble kastrert i april. Han har alle papirer, er chippet, vaksinert og får med seg fersk helseattest. Fritz er også forsikret i Agria som ny eier anbefales å overta. Han er pappa til flere kull og har gitt flotte, friske og sosiale unger.
Han har også gode meritter fra utstilling og ønsket er at han kommer til noen i Østfoldområdet som kunne tenke seg å stille han ut i ny og ne, ingen betingelse, men et ønske.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Han har falt på rangstigen etter kastrering og trives ikke lenger så godt med noen av de andre kattene her, derfor bør han komme til et hjem som er uten andre katter i første omgang og der han kan få masse oppmerksomhet og kos. Han er godt vant med hund. Fritz er også glad i å være ute i sikre omgivelser, her hos oss har han gått mange turer i sele og trives med det. Han har og hatt tilgang til stor utegarde. Han er også glad i mat og det er et «must» for oss at han får kvalitetsfôr.
Vi tar et omplasseringsgebyr på kr. 2500,- da får han med seg litt forskjellig utstyr så som leker, mat, kasse, teppe , seng og skåler.
Send en mail i første omgang til stalderkattens@hotmail.com hvis du mener Fritz kan være aktuell for deg.

Related Posts

Tags

Share This