займ на карту займ на карту срочно без отказа

03.11.2017 (N) Cat Baloo’s Izzy er omplassert!

nov 3, 2017 by

03.11.2017 (N) Cat Baloo’s Izzy er omplassert!

Det er med tungt hjerte jeg ser meg nødt til å omplassere min kjære Izzy, da hun krever og fortjener mye mer enn jeg har å gi i hverdagen.

Cat Baloo’s Izzy er en blåmasket birma, født 24.4.16. Hun har stamtavle i klasse 1, men er ikke egnet for utstilling grunnet en trekant oppover den ene labben. Izzy er chippet, kastrert og vaksinert (senest i august).

Izzy er veldig sosial! Hun møter deg i døra, legger seg gjerne på fanget og maler. Hun krever mye oppmerksomhet og kos fra sin eier. Hun er en skikkelig diva som vil ha ting på sin måte, og sier ifra når hun ikke får det. Hun drikker helst fra vasken på badet og ligger gjerne i senga (hvis hun får lov).

 

 

 

 

 

Fordi Izzy virket ensom og mjauer mye, skaffet jeg meg en birma til i sommer. Da begynte Izzy å markere innendørs, selv om de egentlig ser ut til å være gode venner. Jeg tror derfor Izzy bør komme til et hjem uten andre katter. Hun er vant med små barn. Jeg har kun sett henne frese en gang, og det var under vaksine. Jeg vil veldig gjerne at Izzy kommer til et sted hvor hun kan være utendørs. Hun liker å gå på tur ute og er veldig nysgjerrig, men det lar seg ikke gjøre å slippe henne ut i trafikken her. Det aller viktigste for meg er likevel at Izzy kommer til et hjem som har tid til å ta seg av henne, for hun er en krevende frøken. Gir du henne det hun trenger, vil hun være din aller beste venn og en fantastisk katt både i utseende og personlighet. Vi har akkurat vært hos veterinæren og det ser ikke ut til å være noe fysisk galt med henne, men at tissingen handler om at hun er stresset med den andre katten eller en protest/kontaktsøking. Hun gjorde aldri det før jeg fikk den andre katten.

Ta gjerne kontakt med meg. Vi bor i Moss. Jeg omplasserer kun til de som har veldig god tid til å ta seg av en katt og som ønsker seg en god venn. Pris kr. 4000,-.

Kontakt eier:

Ida Madeleen Moe

1513 Moss

Tlf. 92087822

E-post: ida.madeleen.moe@gmail.com

Related Posts

Tags

Share This