займ на карту займ на карту срочно без отказа

03.11.2017 (N) Velocity’s Maskott – Lionel (Lio) er omplassert!

nov 3, 2017 by

03.11.2017 (N) Velocity’s Maskott – Lionel (Lio) er omplassert!

Det er med tungt hjerte jeg nå må omplassere Lio, men det fungerte ikke mellom min andre katt som trengte selskap og han.

Velocity’s Maskott – Lionell er en lillatabbymasket birma født 12.10.12 Han har stamtavle i klasse 2, er chippet, kastrert og vaksinert (senest i august).

Lio er en kosegris og helt fantastisk nydelig! Han elsker å få kos og å være rundt eieren sin. Han er en skikkelig matmoms og elsker våtfor! Han liker å sitte ute på verandaen og ligge foran peisen. Lio er av den rolige og litt redde typen. Han er ikke begeistret for små barn og mye bråk rundt seg. Han er vant til å være med andre katter fra han var liten. Vi var hos veterinæren i august og alt var bra. Lio er en enkel katt å ha med å gjøre.

 

 

 

 

 

Lio må få komme til sitt forever-hjem. Forrige eier ønsker å vite at han får det bra, så en kontakt fremover er en forutsetning. Du må vite hva det vil si å ha en innekatt og gi han den omsorgen han fortjener. Han er vant til å være alene hjemme på dagtid mens eier er på jobb og det går fint. Han skal få komme til et rolig hjem uten små barn. Pris kr. 4000,-.

Vi bor i Moss.

Kontakt eier:

Ida Madeleen Moe

1513 Moss

Tlf. 92087822

E-post: ida.madeleen.moe@gmail.com

Related Posts

Tags

Share This