09.06.2018 Mikkel er solgt!

jun 9, 2018 by

09.06.2018 Mikkel er solgt!

NO*Stalderkattens Mikkel er en herlig liten brun birmagutt med en stor personlighet, har utseende til sin mor og kan se ut som han får størrelsen etter sin store far. Begge hans foreldre, Elmer og Jackie, bor hos oss.Han er født 12.02.18, har fått begge sine grunnvaksiner, alle papirer medfølger så som stamtavle, vaksinebok, fersk helseattest og NRR’s kjøpekontrakt. Han er forsikret i Agria og forsikring kan overføres rett til ny eier.

Han leter etter sitt rette hjem der han får masse kjærlighet og omsorg. Matmor og matfar ser gjerne at det er en kamerat i hjemmet fra før. Han er godt sosialisert, er godt vant med hunder og andre katter og er en trygg og sosial gutt.

 

 

 

 

Kattungepakke medfølger fra Farmina i form av sand og mat + fra Agria med teppe og leke.

Kontakt på mail i 1 . omgang: stalderkattens@hotmail.com

Related Posts

Tags

Share This