Hvordan sende inn bilder

Bildene bør helst være avlange, og helst så lite klippet til på forhånd som mulig.
Hvis bildene ikke passer til oppsettet vårt, må vi legge til fargede felter på sidene, og vi vil jo helst vise mest mulig av kattene.

BILDER TIL KONKURRANSEN MÅNEDENS BILDE

Alle medlemmer i NBV oppfordres til å sende inn bilder av sine birmaer til konkurransen månedens katt.

Vinneren kåres av dere! Det er kun 4 bilder med i konkurransen hver måned, men alle innsendte bilder blir lagret, og alle bilder kommer med før eller senere. I 2015 blir vinnere av hver måned premiert. Premie sendes per post.

Hvordan gjør du:

Finn frem et digitalt bilde med god kvalitet (ikke for lav oppløsning)

Send dette sammen med kattens navn (slik det står i stamtavlen), oppdretter og eier til web-master:  webmaster@norskebirmavenner.com

LEGGE TIL BANNER PÅ OPPDRETT

Mulighet for å legge ut banneret til oppdrettet ditt på oppdrettersiden, er under arbeid. Oppdrettere vil få beskjed om når løsningen er oppe og går.

BILDER TIL TITTELGALLERIET OG RESULTATER

Alle medlemmer i NBV oppfordres til å sende inn bilder av sine birmaer til tittelkatter og showresultater dersom katten deres har oppnådd en tittel eller BIV, NOM eller BIS.

Bildene til RESULTATER og TITTELGALLERIET  bør være på formatet 225 x 150 pixler (lengde x høyde) ellers må vi legge til fargede felter på sidene av bildet.

Send mail med resultat, bilde av katten din samt navn på katten, oppdretter og eier, sted og dato. Hvis du ønsker å bruke det samme bildet som forrige gang, trenger du ikke å sende det inn på nytt.

Resultater sendes til: webmaster@norskebirmavenner.com

BILDER TIL BIRMAGALLERIET

Alle kan sende bilder til vårt birmagalleri. Om du har en fin birma du har lyst til å vise frem, kanskje et søtt eller morsomt bilde, eller bilder fra utstillinger du har vært på, alt er velkomment!

Bidler sendes til: webmaster@norskebirmavenner.com

BILDER TIL WEBSIDEN

Vi trenger bilder:
Hva er en webside uten bilder? Bildene skal brukes som pynt på siden, og for bla. å vise Birmaens forskjellige maskefarger.
Navn på katten, eier og oppdretter vil ikke bli annonsert sammen med bildene. Du trenger ikke være medlem av NBV for å sende inn bilder. Vi ønsker bilder av alle typer & farger, unge & gamle. Katter i lek, kull, morsomme bilder…..rett og slett, alle bilder med Birma på!

Bilder sendes til: webmaster@norskebirmavenner.com